Ga naar de hoofdinhoud

LEGO Discovery Centres zijn geen themaparken maar kleine binnen attracties bedacht en ontworpen vanuit de belevingswereld van een kind. Ze bieden een veilige en leuke omgeving waar families met jongere kinderen samen plezier maken. Veel van de ontworpen faciliteiten zijn dan ook niet ontworpen of geschikt voor oudere kinderen of volwassenen. Zoals de speelafdelingen of sommige attracties.

Om een constant kindvriendelijke speelomgeving te garanderen, laten we geen groepen volwassenen, volwassen stellen of volwassenen alleen binnen. Ongeacht etnische afkomst, geslacht of fysieke gesteldheid, die niet vergezeld worden door een kind/kinderen. Deze policy is ontstaan in overleg met onze bezoekers en we geloven hiermee een passend en praktisch standpunt ingenomen te hebben dat aansluit bij de aard van de attractie en het bezoekersprofiel.

Dat gezegd hebbende realiseren we ons goed dat de populariteit van het LEGO® steentje zich niet laat beperken en dat er fans bestaan in alle leeftijden en hoedanigheden. Dat is ook de reden dat we regelmatig “adults only” evenementen organiseren waarbij bepaalde afdelingen van het centre opengesteld zijn, zoals bijvoorbeeld MINI WORLD, en er aanvullende activiteiten worden georganiseerd zoals presentaties of lessen om te compenseren dat volwassenen van veel onderdelen van de attractie geen gebruik kunnen maken.

Health