Ga naar de hoofdinhoud

Volwassenen avond

2Q3A2218 (1)

De volgende avond vindt plaats op zaterdag 5 oktober!

Heb je altijd al het LEGO Discovery Centre willen bezoeken, maar heb je geen kind om je te vergezellen? Of wil je een avond doorbrengen met andere LEGO liefhebbers?

De volwassenen avonden van het LEGO Discovery Centre zijn de perfecte gelegenheid om dat te doen! Kom een bijzondere avond doorbrengen met LEGO®-fans, vrienden, collega's of geliefden.

Bouwen en ontdekken staan centraal op deze exclusieve avond!

  • Inclusief toegang tot alle bouw activiteiten voor volwassen begeleden door een van onze Master Model Builders en tot de Bouw & Speel zones, attracties en 4D films, met uitzondering tot het speelplein en de klimmuur
  • Voor dit ticket moet je een tijdslot en datum selecteren
  • Deelnemers moeten 18+ zijn

2Q3A2044

Herwin je kinderlijke geest!

Of je nu een expert bent in LEGO bouwen of wilt ontdekken wat deze kleurrijke stenen allemaal kunnen bouwen, de volwassenen avond laat je verwonderen in deze indoor LEGO wereld! Laat je fantasie de vrije loop met de verschillende bouwactiviteiten die onze Master Model Builders en Playmakers gedurende de avond aanbieden, speciaal gecreëerd voor dit evenement.

Tijdens de avond kunt je vrij rondlopen in het LEGO Discovery Centre. Bezoek onze MINI World, test je LEGO voertuig op onze hellingen en verover de ruimte met je eigen raket! Je krijgt ook de kans om een van onze exclusieve LEGO films te bekijken in onze 4D-bioscoop!

"Het is fantastisch dat we als volwassenen de kans krijgen om alleen het LEGO Discovery Centre te komen bezoeken. Ik bouwde een pompoenkoets en het bleek in de smaak te vallen bij de jury. Ik mocht mijn bouwwerk toevoegen aan Mini World”

Deelnemer van de eerste volwassenen avond
Health