Ga naar de hoofdinhoud

Toegankelijkheid

LEGO® Discovery Centre Brussels is ontworpen met uw behoeften in gedachten. We herzien onze risicobeoordelingen en ons beleid jaarlijks om ervoor te zorgen dat we zo toegankelijk mogelijk blijven voor alle gasten. Let op: ALLE volwassenen moeten worden begeleid door een kind om het LEGO Discovery Centre te bezoeken (met uitzondering van volwassenen avonden). Er zijn geen rolstoelen of kinderwagens beschikbaar in onze attractie. Als u vragen heeft over uw bezoek of feedback heeft over onze faciliteiten, neem dan gerust contact met ons op.

Mobiliteit
LEGO Discovery Centre Brussels is rolstoeltoegankelijk. De 4D bioscoop is rolstoeltoegankelijk. Houd er rekening mee dat gasten voor de Imagination Express (korte attractie rit met karretjes) in staat moeten zijn om met of zonder hulp van een verzorger op het voertuig te kunnen overstappen. In de attractie rit is het vereist dat gasten zonder hulp rechtop kunnen zitten . Helaas is ons Helden Avonturen zone minder goed toegankelijk. Waar nodig helpen onze teamleden u graag verder!

Geluid & licht
Er wordt in de attractie gebruik gemaakt van licht- en geluidseffecten - wees alstublieft voorbereid als dit een probleem is.

Health