Ga naar de hoofdinhoud

Routebeschrijving & parkeren

Hoe bereikt u ons?

Adres

Docks Bruxsel, Lambermontlaan 1, Brussel, België

We bevinden ons buiten op niveau 0.

Met de auto

Het adres is Docks Bruxsel, Lambermontlaan 1, Brussel, België

 

Er is een betaalde parking. Wij raden je aan te parkeren in zone C (blauw) om dicht bij de ingang van de attractie te zijn.

Met het openbaar vervoer

TRAM

Het LEGO Discovery Centre is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De trams 3 (Esplanade - Churchill) of 7 (Vanderkinderen - Heizel) en de buslijnen 56 (Schuman - Buda) en 58 (Albert II - Vilvoorde Station) brengen je tot bij ons. We bevinden ons aan de halte Docks Bruxsel.

Je vindt ons buiten het winkelcentrum Docks, op niveau 0. De haltes van de routes 7, 56 en 58 bevinden zich op niveau +1 van de Docks en tram 3 bevindt zich op hetzelfde niveau als het LEGO Discovery Centre. De loopafstand is 3 tot 5 minuten vanaf de verschillende haltes.

TREIN

Als je met de trein komt, kunt je uitstappen in het station Brussel-Noord of Brussel-Zuid en tram 3 nemen (richting "Esplanade"), rechtstreeks naar de halte Docks Bruxsel.

Je kunt ook stoppen bij het station van Schaarbeek en ongeveer 7 minuten lopen naar het LEGO Discovery Centre via de ondergrondse tunnel. U kunt profiteren van het NMBS Discovery Ticket (met korting op uw treinreis naar station Schaarbeek, vlakbij het LDC Brussel) bij aankoop van een standaardticket of standaardticket + foto op onze website. Vind alle info & voorwaarden onder onze veelgestelde vragen rubriek.  

 

 

Health