Ga naar de hoofdinhoud

VIP Mini Builder 2023/2024

Word jij VIP Mini Builder voor 2023-2024?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste LEGO® fans tussen de 6 en de 10 jaar oud. Als VIP Mini Builder ben jij aanwezig op de persmomenten in onze attractie en mag je onze Master Model Builders helpen met leuke opdrachten. Misschien ben jij straks aanwezig op de premiere van een nieuwe 4D film of help je met bouwen op en VIP middag.

Wil jij deel uitmaken van onze VIP Mini Builders? Lees dan snel verder en meld je aan!

Lego Final12 Nobricks Socialsqs AW8

Meld je aan!

Wat moet je doen?

Maak een video van maximaal 30 seconde waarin je jezelf voorstelt, uitlegt waarom jij een VIP Mini Builder wilt worden en een laat een zelfgemaakte LEGO-creatie zien.

Je kunt de video opsturen tot en met 16 juli 2023. De tien beste deelnemers krijgen binnen een paar dagen te horen of ze zijn uitgenodigd voor de finaledagverkiezingen op zaterdagmiddag 29 juli 2023 van 13.00 tot 17.00 uur. Zorg dus dat je deze middag vrij houdt!

En natuurlijk dat je toestemming hebt van je ouders/verzorgers!

Lego Final12 Nobricks Socialsqs AW

Finaledag 29 juli

Op de Finaledag nodigen we 10 kandidaten uit die op deze dag kunnen laten zien wat ze kunnen. Met leuke bouwchallenges gaan wij kijken wie uiteindelijk de 6 VIP Mini Builders voor 2023-2024 worden. Vul snel het formulier in, upload je video en wie weet zien wij je 29 juli van 13:00 tot 17:00?

Aanmeld formulier

Contactgegevens
Hoe heet de deelneem(st)er

Stel jezelf voor

Upload hier een video van maximaal 30 seconden waarin jij jezelf voorstelt en jouw mooiste LEGO® bouwwerk laat zien.

Let er bij gebruik van de uploadknop op dat het even kan duren voordat het formulier verzend na het drukken op de verzendknop.
Met wie mogen wij contact opnemen?
Ja, ik ga akkoord dat een van de medewerkers van LEGO® Discovery Centre Brussels contact met mij opneemt over de VIP Mini Builders verkiezing
Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van gepersonaliseerde communicatie via e-mail van LEGO® Discovery Centre Brussels & Merlin Entertainments Group ("Merlin") en met het verwerken van mijn gegevens om op maat gemaakte reclame te ontvangen. Details over Merlin-merken en attracties [en verwerkingsactiviteiten] staan beschreven in het privacybeleid. Ik begrijp dat ik mij op elk moment kan uitschrijven via de e-mail-uitschrijfmogelijkheid.

KLIK OP VERZENDEN EN WACHT TOT JOUW FILMPJE GEUPLOAD IS

Na het klikken op verzenden kan het even duren voordat je de bevestiging ziet verschijnen. Dit komt omdat jouw video naar ons wordt geupload. Sluit het scherm niet af, maar wacht tot onderaan de pagina "Bedankt voor je deelname" verschijnt. Lukt het niet? Stuur dan je inzending naar info.brussels@legodiscoverycentre.com

Health